"Take my earings giiiiirl"

Igår var jag på filmkväll ute på landet och hade de mysigt, men innan de så var jag i stallet och gjorde allt annat än att rida. Jag MÅSTE göra de idag, om jag så skall dö på kuppen!




Vi har vass i vår hage



Ett par som köpte 12 paket marabou och 10 flaskor läsk, dem skulle nog ha fredagsmys deluxe


Jag körde på randigt/prickigt och rutigt




Vi tröttnade på filmen och började ta egobilder


"Jag vill bara vara med min bästa vän"

Tankar som går huller om buller
de stormar
Tårar som rinner ohejdat
de regnar
Hjärta som slår i otakt
jag tror de är oväder



"Om du hade fått chansen, skulle du inte tagit den då?"

Jag gjorde inget vettigt alls i stallet igår, de var riktigt höstväder ute så jag hade inte lust att göra någonting! Idag måste jag verkligen rida fastän de är lika tråkigt väder som igår.

Jag är på pysselhumör idag och de måste jag ta vara på, så idag blir de nog bara sådana tråkiga saker som städning av rummet, sortera garderoben och planering till mitt nya rum.


Två roliga bilder på mig, de ser ut som om jag inte har en hals eller som jag har huvudet bakochfram eller nått..



"Klättra upp i trädet käre pirat"

Nu måste jag snabbt iväg till stallet, och jag har en spottepaj (körsbärs-paj) i ungen också, jävlar! Sedan jag skrev sist har jag och Cassandra varit på rövarståt och plockat körsbär, fast de blev inte så lyckat som vi tänkt och de enda jag kan säga är att pajen inte är av självplockade körsbär hehe.





Nu åker vi hem sa Cassa!

"Varför heter de blåbär? Så jäkla fantasilöst"

Idag har jag haft fullt upp! Här kommer lite av min dag i bilder.


Vi lekte att vi var olle, fast utan björnen då.


Det är ett hästhuvud, ingen rumpa som Cassandra trodde. 


Vi hittade en äng


Älska, älska inte..


Jeans från Crocker, tröja från landet ingenstans, skinnjacka från H&M och skor från Converse

 
Provade lite ridkläder, ridbyxorna är från kingsland. Dem var dock inte så snygga på. Den grå tröjan som även fick följa med hem är också från Kingsland.
 

"Åh timjan! Är de ogräs?"

Igår åkte jag och Cassa till min mormor och morfars sommarhus, de ligger ca 1 mil från stan så de tar inte så lång tid att åka dit. Vi gick ner till staranden direkt men efter 15 minuter gick vi upp igen eftersom vi tyckte de var för kallt, 25 grader funkar ju inte!
Sedan på kvällen var jag på en otroligt härlig runda med min häst, sådana dagar när han går så bra kan jag leva på en månad! "Men den där onsdagen i juli, då var han ju helt otrolig, det gör ingenting att han varit ett as sen dess" haha.


Jag och Cassandra hämtade mat från vårat favorit-ställe som alltid tar för lite betalt än vad som står på deras menyer.


Detta är nog den fulaste bilden jag har tagit på min häst..ever.


Åttan träffade en tjej på vägen, var lite rädd att den lille skulle krypa under staketet. Dem hade bara en tråd och pinnar som staket. De är toppen hästhållningen, big time!


Jag skulle skicka denna till Cassa, men batterierna tog slut. GUUUUUUUUL BIIIIIIL!!!!!!!!!!! HA!

"Det kan nog bara bli pinsamt"

Nu har min vän Collie åkt till Florida, jag är lite avundsjuk faktiskt fastän jag inte gillar att resa. Idag skall jag åka till stranden för de är äntligen lite varmare väder här i Halmstad.
Jag såg ju Eclipse häromdagen och jag blev riktigt besviken, vi kom fram till efteråt att de bara var 3 scener som vi gillade.


Jag är givmild och visar en modell-bild från Australien!


"Man ska inte säga fet utan man ska säga tjock"

Jag har varit så tankspridd och nervös sen igårkväll så att blogga hade jag inte en enda tanke på att göra. Nu har vi allafall varit hos vetrinären med min lilla sockerärta. Jag känner mig om möjligt mer förvirrad än förrut, vi fick inte direkt något svar utan de var mer bara flummigt alltihopa.
Idag skall jag på Eclipse med vännerna, och vilken tjej som helst skulle väl varit lite exited över de. Vad fan heter exited på svenska?! Åh, jag har fått Victoria Silvstedt syndromet!

Hur mår alla idag? Vilken låt har ni på repeat idag?


"Kolla var pigg hon var!"

Nu skall jag strax ut med den store vita saken, imorgon ska hon till vetrinären..de suger.


VÄRLDENS FINASTE!

"Tystnaden som uppstår när.."

Jag är så trött, jag har sovit på tok för lite nu några dagar. Men nu känns det onödigt att gå och lägga sig och jag tror ändå inte att jag skulle kunna somna.

22 dagar
kvar tills jag börjar skolan igen, känner paniken komma krypande. Har ju faktiskt inte gått i skolan på 1,5 år. Känner mig som en vilding haha.
24 dagar kvar tills jag fyller 18.
152 dagar kvar till julafton.
Bara så ni vet.


Jag får ju inte ha maskara nu med mina idiotiska ögon, tur dock att jag har ganska mörka ögonfransar.


Har precis ätit frukost, eller ja brunch..


och läst tidningen.



"Somna inte på golvet"

Kom precis hem från sjukhuset, och nu skall jag laga lite mat till mig själv och sedan bär de av till Tommy för filmkväll med hela gänget från igårkväll/idag. Nej, nu skall jag plugga lite Starwars så jag kan impa på killarna med mina talanger..


Jag och Cassa bakade bullar till festen, vi var dock en aning för generösa med kanelen.

 
Klänningen är från JC.


Vi hittade en stol


Om klockan är halv 6 och man börjar bete sig såhär är de dax att gå hem, ärligtalat.


Jag hos doktorn, de är inte en fjortispose jag försöker mig på utan de är mina-ögon-är-jätte-röda-och-de-är-såååååååå-synd-om-mig pose. Och ja, jag har aldrig varit fräschare än då.


"Speedy är nog snabbare än Emma"

Nu sitter jag och väntar på Cassandra, som vanligt haha. Eller just just nu pratar jag med Collie. Kommer en video strax, eller ja när youtube är klar med att "bearbeta" video pip. Jag försöker sluta svära.


Myyys på stranden


En av de bästa saker jag vet!


"Dem är inte så tuffa när de väl gäller"

Igår var en mysig dag, sitta på stranden och snacka i timmar är verkligen min melodi! Nu skall jag iväg och ge hästarna sen frukost och sedan ska jag hänga med Cassa och rida.


Ett härligt gäng framför Bik Bok, jäpp jag shoppade. Ingen stoppade mig.

"Skall jag skriva dig en lapp eller kommer du ihåg de?"

Nu skall jag strax ner till stan, jag skall hjälpa Cassandra att hitta en bikini. Detta kan antingen gå riktigt bra och båda blir nöjda eller så går de rent åt skogen.
Jag skall också försöka vara tillräckligt upptagen för att inte börja leta kläder till mig själv. Jag hoppas att något butiksbiträde stoppar mig och säger "nähä vet du vad, idag blir det inga käder för dig" när jag kommer springades med 13 plagg som jag bara MÅSTE HA till provrummet.


Carpepunctum

"Tror du dom såg oss?" "Näää, eller?" "Helvete!"

Lite sämre uppdatering igår. Jag har mycket att skriva om men jag glömmer alltid att ta bilder när det roliga händer så då känner jag att jag inte kan skriva de här.
Får väl ta och beställa en digitalkamera sålänge tills jag får min systemkamera.

Igår tog jag och Cassa ett kvällsdopp, det var inte en kotte på stranden (trodde vi) och månen speglade sig i de nästan svarta vattnet. Jag har inte känt mig så levande som jag gjorde då på länge.


Jag tokälskade diesels kampanj bilder, man blir rebellisk bara att titta på dem.


"Jag hatar Svenne, jag vill ha den andre"

Hemkommen från några familjetimmar vid stranden. Nu blir de snart hemmakväll och köpa ben&jerry för 33 rikstaler! De är vad jag kallar ett höjdarpris.


Det tog ett tag innan jag fattade att b:et var förstruket

"Jag vill bara flytta härifrån och starta ett nytt liv"

Godmorgon! Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, de är konstigt för jag tycker alltid rummet ser så välstädat ut när jag går och lägger mig men när jag vaknar ligger alla grejer huller ombuller. Jag måste ha en tomte som gömmer sig någonstans..


Såklart så är de mycket vackrare med mänskliga ögon och inte genom en kameralins.


Bedårande!

"Kvinnor som kör bil måste ha all koncentration på vägen"

En mysig kväll med min fina vän Collie spenderades hos hennes hästar som står på två olika ställen, det blir alltid munkrig eftersom båda två har så mycket att säga varandra. Framförallt nu när vi inte träffats på ett tag!

Bilder kommer imorgon, min mobil laddar..

men!


En bild får de bli iallafall eftersom jag kan tänka mig att dem flesta inte pallar läsa texten utan bara kollar bilder.


"GUUUUL BIIIIL!!!!!!!!" , "Aj!"

Har skaffat Bloglovin, följ mig gärna!

Har gjort allting jag ska idag och klockan är bara lite efter 4, så nu är det slappetid! Jag och Cassandra har varit vid stranden och surfat på dem enorma vågorna (gul flagg haha) och sedan påväg hem körde vi förbi posten, gissa vem som blev misshandlad?


Cassandra var ju dödstrött imorse, så hon fick snålskjuts på hästen min. Jag tror de var hennes plan latmasken!


Men sedan kunde hon minsann springa runt och plåga stackars Speedy i 30 min.


Sedan fick han en välförtjänt dusch, fast jag vet inte vad han tyckte egentligen.


Drick lite vatten.


"Det där är vad jag kallar en riktig frukost"

Godmorgon! Det är sena kvällar och tidiga morgnar som gäller just nu, dagen är inte tillräckligt lång! Precis åt jag en riktig fiberbomb till frukost, så nu känner jag mig så nyttig att jag nästan tycker att jag kan äta onyttigt en vecka framöver.

För egentligen..vem har sagt att man inte kan ha en regel att man har EN dag i veckan man äter nyttigt? Och resterande dagar äter man precis vad man vill. oj, vilken snilleblixt.


Har varit lite "inte-så-effektiv-med-kameran" igår, men jag bättrar mig!

"Det är nu alla skall ta av sig sina tröjor"

Jag älskar att ha den känslan när de värker i alla muskler i kroppen och huvudet bara snurrar av alla intryck under dagen, då vet jag att jag kommer sova gott!
Min dag i ord: Chill, stress, peppermint, fotboll, kvällsdopp och krig mot myggen


Underbara!

"Natalie! Säg vad jag skall ha på mig!"

Sen bloggning idag, skulle egentligen lägga upp en film från veckan (eller säger man förra veckan?) men det gick inte så bra..jag och youtube är inte bästa kompisar direkt.

 
Skinnjacka från H&M, Kofta är second hand, spetstopp från Tiger of Sweden, jeans från Gina Tricot och skor från skopunkten (100 spänn, jätte sköna!) Freja fick även vara med, alltid lika glad att vara framför kameran.

"Det går bara inte att vara sur med långklänning"

Tre kärringastop och en upphittad postlåda senare är jag nu i min säng och skall snart gå in i drömmarnas värld. En händelserik dag med min bästa vän, det kan inte bli bättre!


En fotograf i arbete!


När vi kom hem möttes vi av en pudel i rosett. "Visst är han söt lille Frans" sa mamman, "Fy" sa Cassa.


Vi lekte att vi var i Thailand, fast vi behöll besticken.

 


Min (Okej, min lillasysters) långklänning är från Vila och hatten är från 01 i Tokyo om jag minns rätt.


"Jag har deras blod på mina händer"

Idag har har de varit fotosession, Cassandra och Speedy var modeller. Bromsarna var ettriga och jag blev svettig. Dagen är inte slut ännu och den har redan varit FANTASTISK!


Speedy dog, 29 år gammal.


Horsewhisperer

 


"Detta ögonblicket skulle jag kunna göra om och om igen i hela mitt liv"

"ÅHH, titta, titta där, åh titta Cassa, ett rådjur!"

Cassandra stackaren fick gå medans jag red, men lika glad var hon för det..hon fick ju se ett rådjur!


Har har ni en häst med kulmage om nån.






Carpepunctum.blogg.se

"Herr Kotte tog en promenad till andra sidan staketet"

Lugn eftermiddag i trädgården med pannkaks tårta och jordgubbar (japp, jag har ännu inte tröttnat) slutade med kameran i högstahugg och en hetsjakt utan dess like..skämt åsido.
Anledning: Herr Kotte hade kommit på besök, till vår stora förtjusning!



"Jordgubbsplockarna skulle ha en medalj"

Igår var en stor dag, jag och Cassandra skapade en ny tradition - Självplocka jordgubbar. Det enda negativa är att man får ont i knäna, ens mage känns som betong och det är lite jobbigt att ta 11 kilo gubbar på moppen. Mer jordgubbar åt folket!

 
Jag kan nu kalla mig professionell jordgubbsplockare. Mina stövlar är från NoaNoa, shorts från gina tricot, t-shirt från min lillasysters garderob och solbrillor från Bik Bok.


Min bästa vän i hela universum!




Denna gubben slukades kort efter kortet var taget.


Tadaaa!! 11 kilo jordgubbar.


Sedan blev den en promenad med Åttan, han tyckte de var roligt tills jag tvingade honom att gå över en bro.

Välkommen till min nya blogg!

Wohoo !!!!

RSS 2.0