Skakigt

Sitter i bibblan och ska börja hetsplugga på historiaprovet min lärare bombade på mig idag. Jag hade hatat henne om hon inte var den coolaste kvinnan på denna planet. För det är hon, typ.

Look of today

Jag känner sådär för att ha varit tvungen att ta bussen klockan 07.33 när jag inte börjar förens 10.10, detta är inget jag gör frivilligt. MEN eftersom förbindelserna till min skola är sjukt dåliga så har man inte mycket mer val än att pallra sig upp på morgonen.
Men istället för att ta vara på tiden och hinna ifatt med lite plugg så har jag roat mig kungligt på annat vis.
först tog jag en outfit bild.
sedan läste jag lite
sedan blev det lite ögonfransböjande
sedan lite lipbalm
hihihi

En helt vanlig torsdag

Igår blev det joggning och filmtittande, va ute och sprang ca 4 km och mådde riktigt bra efteråt. Kände dock att min kropp var lite trött så hade inte så högt tempo. Kollade sedan på filmen Lincoln Lawyer, tyckte det var en sevärd film. Jag som i vanliga fall är världens tråkigaste person att kolla film med då jag alltid blir uttråkad följde hela filmen utan att vare sig somna eller börja hitta på andra grejer.
Denna torsdag blir också ganska händelselös, inte mig emot då jag känner att det varit lite väl mycket ett tag.


Dagens "vill ha"

Någonting jag ska införskaffa inom den snaraste framtiden är en vit skjorta. Är ute efter två olika modeller, en figursydd och en lite mer oversizad. Jag är mycket för den här casual-stilen och kommer matcha skjortan med ett par mörkblå jeans med snygg slitning samt ett par tuffa kängor eller ett par vanliga converse. Sedan är jag väldigt förtjust i "skjorta och stickad tröja" kombinationen, outfiten får en annan nish lixom.

Facelook of today

Är ingen sminktjej till vardags men brukar alltid böja fransarna och ha lite lip balm på läpparna. Fast idag festade jag till det och slängde på ett lager mascara och på läpparna applicerade jag ett rosa läppstift med en nyans av metallic lila.


Förändring

Jag kommer i mina svackor. Blogga eller inte blogga? Varför skulle någon vilja läsa min blogg? Vad kan jag komma med? Men nu vet jag. Jag ska bara göra detta till min grej. Jag ska göra precis vad jag känner för, fuck the rest lixom.
Nu känner jag för att ha en ytlig bildblogg, bilder på mig själv och saker som cirkulerar kring mitt liv. Det lär bli mycket mobilbilder men det är bara att gilla läget.

RSS 2.0