Praktikant

Nu måste jag skynda mig, skall snart till min praktik och jag har inte gjort mig iordning ännu! Helgen i Göteborg blev bättre än jag trodde och summan av kardemumman är 7 av 10. Ganska bra ändå. Den var ju på -5 ett tag haha.

Har haft körlektion precis och jag börja känna mig ganska säker nu, nästa vecka är de halkan och sedan har jag inte jätte mycket kvar! Skall också försöka börja plugga teorin också.


Ett, två, tre! Va betyder de?

Nu sitter vi här i pappas lägenhet, 4 heta och fulla tjejer. Vodkan och redbullen flödar och allting är bara jätte flådigt lixom. Din dröm min vardag haha nä.
Vi är i Götet och kvällen har startat bra men nu börjar tjejorna bli lite trötta märker jag. Jag är pepp.

Hey hoo, let´s go!


"Fuckable"

Snart kommer Cassandra hit, vi skall se Vampire Diaries. Jag har precis tagit en välbehövlig dusch och nu luktar jag lavender.
Klockan 3 idag beger vi oss av till Göteborg där vi ska skåla i champagne hela helgen och dansa till vi får amputera våra fötter, de kommer bli en toppen helg!


Snygg cambild från förra helgen också.

Altius rackartyg

Man kan tycka att Åttan är ett as på många plan men i slutändan känns de ändå som att vi är på rätt väg nu ridmässigt. De började dock med att han stod och kickade som en galning i boxen för han vart så upprörd över att vara själv inne.
De är dock lite komiskt eftersom han stog inne nästan hela förra hösten pga skadan och då var de inga problem överhuvudtaget. Sedan så blir han ju alltid övertänd när han fått av sig pälsen och de börjar bli lite kallare och i förr går hade han stått på tvåben hela vägen in till stallet. Inte hjälpte de ett dugg, han fick bara gå fram och tillbaka till hagen tills han lugnat ner sig. Logiskt tänkande finns inte hos hästar.

Eftersom han fått vila i onsdags för jag var i Malmö blev de först lite longering så han får bli av med den värsta överskottsenergin och koncentrera sig på att arbeta. Sedan behöll jag faktiskt inspänningarna på när jag red, jag gillar egentligen inte de där med inspänningar och har alltid rynkat på näsan för dem som använder de. Jag kan ju fortfarande säga att jag är emot vissa typer av inspänningar men i mitt och Åttans fall så har jag verkligen fått ett bra resultat.
Han vill helst inte ha något stöd alls i munnen och då hamnar jag i sådant läge att jag glömmer att rida men när inspänningarna hela tiden är still och inte tappar "sitt stöd" kan jag koncentera mig på att rida mer effektivt. Sedan så ilar han gärna iväg när han tycker de blir jobbigt och för de första så har han inte den balansen så han kan bära sig rätt i den hastigheten och då blir de också onödigt mycket dragande från min sida.
Nu hittar han istället takten och får ett trevligt gung i kroppen, sedan är de viktigt att inte rida länge eller ofta i inspänningarna. Jag red honom mer "effektivt" ett tag men sedan så fick han gå i lång och låg form och böja igenom genom att rida massor av serpentiner.

De brukar inte behövas rida mer med inspänningar än sådär 1 gång var tredje vecka kanske. Jag brukar ta till dem när jag känner att jag börjar komma in i gamla mönster igen och behöver ett litet wake up call.

De jag är mest nöjd över under ridpasset är att han fick de där härliga gunget i kroppen som han annars saknar, man känner att ryggen kommer upp och att hela kroppen lixom gungar lite uppåt. Sedan så börjar få ännu mer stöd i handen och han kommer ut med nosen och sträcker ut sin hals mer.

Jag skall lägga ut lite filmer från ett ridpass i början av oktober men de blir någongång i nästa vecka då jag fått tillbaka min dator!


De får bli en gammal och osmickrande bild från förra året istället. Jag får ta en extriör bild någondag så jag kan jämföra lite. Sorgligt nog tror jag att man inte börjat se så mycket skillnad och han har en snygg mage nu haha.

Dagen alla väntat på

Sitter i morgonrock och skall snart bege mig till stallet! Hästarna ska ha frukost för de kan dem ju inte fixa själva. Har smsfajt med pappa också, dagen kunde inte startat bättre!

"När du mår som sämst eller när du mår som bäst"

Well I am the cancer running through your veins,
Well I am the sweat that's dripping down the side of your face,
Well I am the pain in the back of your legs,
It makes you fall to your knees, your knees, it makes you believe,
And I am the headline, that's gonna to make front page news,
I am the fashion that you're all into,

Well we had to try something different,
We had to try something new,
We had to make some heads turn,
We had to put this to you,
We had to try something different,
We had to try something new,
We had to make some heads turn,
We had to put this to you,
And I am the rumour on everyone's lips,
I am the curse on your girlfriend's hips.
We are the difference, so we'll make a start,
And tell all your friends, and sound the alarm.

And I am that feeling, that you've done something wrong.
I am that friend who knew all along.
We say we have our best friends, yet we stab them in the back.
We try to show some love and, it's a skill that we lack.
I've had it with this crowd, I'm done with this town.
I've had enough of these shows and it's over with you now.

We try to dosomething different,
We had to try something new,
We had to make some heads turn,
We had to put this to you,
We try to do something different,
We had to try something new,
We had to make some heads turn,
We had to put this to you,
Well I am the rumour on everyone's lips,
I am the curse on your girlfriend's hips.
We are the difference, so we'll make a start,
And tell all your friends, and sound the alarm.

Hold your hands in, into the air,
Hold your hands as, as if you care
Oh hold on,
Oh Hold

And hold your hands in, into the air
Hold your hands as, as if you care
Oh Josh Shit !
Behind your back they talk about you all the time,
Behind your back they spread some shit and spread some lies

You me at six - the rumour

"Kan jag låna din tändare?"

Nu sitter jag och slaffsar i mig mitt andra ägg, jag vet inte vad som har hänt? Jag hatade ägg innan. De låter dock väldigt äckligt men med halva saltkaret på så blir allting gott. Nu tänker ni "Man kan faktiskt få cancer av för mycket salt" men vet ni vad? De skiter jag i, man kan få cancer av allt.

Jag och Collie hade de trevligt på stan! Okej nu ljuger jag. Jag hade trevligt men Collie gick och tjurade hela tiden. Som tur är så får hon göra en favorit i repris på lördag. Hon kommer vara den lyckligaste tejen på planeten!
Jag hittade massor av grejer, men den som inga pengar har..den köper sig en stor jacka så den kan sno grejer istället.
Dagens lärdom! Varsegod!


Bild från i lördags. Då de var 18års fest hos Cassa!
Jag fick nyss en idé

Nu ska jag ner på stan och köpa en glödlampa. Jag vet inte så mycket om de där med glödlampor men jag har med mig en icke fungerande glödlampa som jag kan visa någon expert.
Måste förresten berätta att jag befann mig i malmö igår. Trevlig stad btw. Ja illafall, jag var där med Cassa och Natalie.
Dem var uppe på uppdrag, mission impossible. Dem letade nämligen balklänningar och ni kan ju tänka er hur den dagen såg ut. Hitta affär, kolla klänningar, prova klänningar, hitta den perfekta balklänningen, försöka hitta nästa affär, kolla klänningar, hitta klänningar, prova klänningar, hitta den perfekta balklänningen och så fortsatte de så till klockan 5.
När jag började fundera på att leta upp lasermannen så han kunde skjuta mig bestämde dem sig äntligen och jag kan säga att klänningarna dem hittade var perfekta. Jag blev nästan avundsjuk men bara nästan.


Bild från Japan

Back to black

Okej, de var ett jävla tag sedan! Nu är jag tillbaka 15 kilo tyngre och med en mustach på överläppen. Nä! Jag skoja bara.

Jag tänker göra såhär att jag låtsas att jag aldrig varit borta och börjar skriva som om jag aldrig slutat. Såå..just nu sitter jag och väntar på att Collie ska ringa, vi skall ut och promenera på galgberget. Jag kollade precis ut och de ser ut som att de är varmt, solen skiner och fåglarna kvittrar (okej, nästan).
Fast mig kan de inte lura! Jag vet minsann att de inte är så varmt som de vill framstå genom fönstret. De vet jag eftersom jag nyss var ute, i hopp om lite värme hade jag klätt på mig en tunn kappa men jag fick en smärre chock av kylan.
Nu ska jag trotsa kylan och sätta på mig mina snygga solbrillor, min kappa och promenera mig varm. HA! odödlig är vad jag är!

Någon mer som inte riktigt kan acceptera att leopard modet är tillbaka? Jag får bara vidriga flashbacks av mig i två bh:ar, för urringad tröja och för mycket smink bärande en leopardkofta. Fast jag kanske ska se den som min räddning? Jag hade ju trotsallt ETT modernt plagg på kroppen..
RSS 2.0